Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу
Головна
Методичні аспекти формування облікової інформації щодо витрат і калькулювання собівартості продукції у діяльності сільськогосподарських підприємств
Автор:
Скрипник С. В.
Файл статьи:
14.pdf
skripnik.docx
Повернутися на головну сторінку
Вісник БУМіБ
№:
1(13)2011
№:
2(14)2011
№:
3(15)2011
№:
4(16)2011
№:
1(17)2012
№:
2(18)2012
№:
3(19)2012
№:
4(20)2012
№:
1(21)2013
№:
2(22)2013
№:
3(23)2013
№:
4(24)2013
№:
1(25)2014
№:
2(26)2014
№:
3(27)2014
№:
4(28)2014
№:
1(29)2015
№:
2(30)2015
№:
3(31)2015
№:
4(32)2015
№:
1(33)2016
№:
2(34)2016
№:
3(35)2016
№:
4(36)2016
№:
1(37)2017
№:
2(38)2017
№:
3(39)2017
№:
4(40)2017
№:
1(41)2018
№:
2(42)2018
№:
3(43)2018
№:
4(44)2018
№:
1(45)2019
№:
2(46)2019
№:
1(47)2020
№:
2(48)2020